Zakaria Amlal

Zakaria Amlal

Managing Director at Gracious Studios
The Hague Area, Niederlande

Zusammenfassung

Dieses Profil wurde erstellt, weil Zakaria Amlal auf AdForum eingetragen wurde.

Das ist mein Profil und ich möchte es bearbeiten.

Positionen

Co-founder
Curring - Powered by Mollie
June 2016 - Derzeit hier (7 Jahre 10 Monate)
eCurring is gespecialiseerd in het verwerken van abonnementsgelden via automatische incasso. Het periodiek incasseren van gelden, ook wel Recurring Payments genoemd, is de afgelopen jaren sterk in populariteit gestegen. Voor bedrijven is het vaak een hele uitdaging om dit proces zelf te ontwikkelen, waardoor dit lange ontwikkeltrajecten en hoge kosten met zich meebrengt.

Met de totaaloplossing van eCurring kan je alle facetten van je abonnementenportfolio eenvoudig beheren. Hiervoor is geen technische kennis vereist. Start daarom vandaag nog met het incasseren van je abonnementen via eCurring.

Powered by Mollie
eCurring is powered by Mollie, één van Nederlands grootste payment service providers. Mollie verwerkt voor meer dan 24.000 bedrijven alle online betalingen. De applicatie van eCurring is volledig geïntegreerd met Mollie. Hierdoor kan je profiteren van alle voordelen van eCurring en Mollie.

Bekijk voor meer informatie:
www.ecurring.com
Managing Director
Den Haag, Niederlande
December 2007 - Derzeit hier (16 Jahre 4 Monate)
Gracious Studios is een digital agency waarin de disciplines Design, Development en Marketing worden verbonden om synergie te verwezenlijken voor krachtige merken. In de teams Concept & Design, Development & Innovation en Marketing & Social zijn specialistische kennis en vaardigheden verworteld in generalisme. Onze creativiteit geven wij de vrije loop voor merken als: bol.com, De Persgroep, De Lotto, ANWB, VriendenLoterij en Koopjedeal. In samenwerking met onze klanten hebben we een aantal prestigieuze prijzen mogen winnen.

Gracious Studios behoort tot de top 100 bureaus van Nederland en is aangesloten bij de brancheverenigingen Dutch Digital Agencies (DDA) en Thuiswinkel Business Partners.
Vanuit mijn rol als Managing Director stuur ik het Management Team aan en ben ik eindverantwoordelijk voor de strategische koers die Gracious Studios vaart. Daarnaast ben ik het directe aanspreekpunt op het gebied van Finance, Marketing en Sales.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen? Stuur een e-mail naar zakaria@graciousstudios.nl of bel naar 06-29067707.

Ausbildung

Bachelor of Science - Business Administration (Bedrijfskunde)

BCA Commerciële Economie

Ähnliches Profil

Nick Jefferson
Managing Director
Gyro
Ahmed Mahjoub
Managing Director
J. Walter Thompson - Tunis
Samanta Júdez
Managing Director
DDB Barcelona
Camille Delesalle
Managing Director
Havas Village Geneva
Tarik Guisser
Managing Director
Rapp Morocco
Taryn Walker
Managing Director
King James Group
Mathieu Morgensztern
Managing Director
Accenture
Geoff Coyle
Managing Director
TBWA\NEBOKO

Ein kostenloses Talentprofil erstellen Mitglied von AdForum werden

Los geht's