+Design

Kallithea, Griechenland

Kontaktinformationen

Socrates 157 176 73 Kallithea
Kallithea
Griechenland
Telefon: 210 9,523,617
E-Mail:
Webseite:

Social:


Informationen

+Design

Socrates 157 176 73 Kallithea
Kallithea
Griechenland
Telefon: 210 9,523,617
E-Mail:
Webseite:

Über +Design

Το +design κυκλοφορεί από το Νοέμβριο του 1998, προβάλλοντας τα καλύτερα δείγματα της σύγχρονης παραγωγής από τους χώρους της γραφιστικής, του web design, της εικονογράφησης και του βιομηχανικού σχεδιασμού, της διαφήμισης αλλά και της τυπογραφίας.

Σημαντικότατο κομμάτι της ύλης καλύπτει την ελληνική πραγματικότητα (δίνοντας ένα βήμα έκφρασης και προβολής στους Έλληνες δημιουργούς) χωρίς ωστόσο να παραλείπεται και μια υγιής δόση των τάσεων όπως διαμορφώνονται στη διεθνή σκηνή.

Η μεγάλη πλειοψηφία των θεμάτων έχει αρχειακό χαρακτήρα, με αποτέλεσμα τα τεύχη του +design να μένουν στη βιβλιοθήκη των αναγνωστών του περισσότερο ως συλλέξιμα αντικείμενα, παρά ως “εφήμερα” έντυπα.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου της οπτικής δημιουργίας, για τους οποίους αποτελεί όχι απλώς ένα έντυπο πληροφόρησης, αλλά μια πηγή έμπνευσης – ένα χρήσιμο εργαλείο για τη δουλειά τους. Με την πάροδο των χρόνων, πέρα των επαγγελματιών αυτών, το +design έχει κερδίσει μια σημαντική ομάδα αναγνωστών που προέρχονται από το ευρύτερο κοινό και οι οποίοι έχουν σχέση αγάπης και όχι επαγγελματικής εξάρτησης με το design. 

Sprachen

Griechisch